Onze laatste nieuwtjes lees je hier!

Ontdek onze make-over

Ontdek onze make over

We gaan de zomer tegemoet met tal van leuke nieuwe wijnen , met vooral nadruk op heerlijke rosé- en lekkere witte zomerwijnen .

Ontdek onze vernieuwde tastingroom, en boek alvast uw tafel voor een leuke wijnproeverij.

heropening winkel 3 & 4 mei

Discover the make-over and taste our new wines

Graag heropenen we onze vernieuwde zaak op 3 en 4 mei met heel veel nieuwe wijnen en acties . We gaan volop de zomer tegemoet

TASTING BETWEEN THE PALLETS

Tijdens onze verbouwingen houden we bij @Delivino een grote degustatie-wijverkoop in ons magazijn! 🤗
Kom langs en ontdek nieuwe wijnen om jouw voorraad mee aan te vullen, leer onze @Let’s party formule kennen & bestel heerlijke wijn voor het volgende verjaardags-, lente- of communiefeest dat jij organiseert.
Het is ook de ultieme kans om even te kijken hoe ver het staat met onze make-over 🏗.
Save the date: Zaterdag 13 april VAN 10 tot 13 u en geniet van de uitzonderlijke 5+1 gratis actie. 💥

Yotam Ottolenghi is fan van Georgische wijn !!!

Ik werd heel gelukkig met zijn antwoord : Hij is vooral fan van natuurlijke wijnen, zonder veel complexiteit. Maar een aantal jaar geleden bezocht hij Georgië, en is sindsdien wild van de Georgische wijnen. Hij noemde gisteravond Georgië “ the craddle of our wine culture” , en beschreef heel mooi “ de orange wines” die op amfora’s ondergronds gevinifieerd worden. Rkatsiteli en Saperavi zijn ook voor hem geen onbekende druivenrassen meer.

Hoe maak je van je eindejaarsfeest een succes ?

Morgen zijn we weeral december… en ik hoor je al denken, daar gaan we weer … eindejaarsstress ….pffffff

Maar niet dit jaar…. Door het volgen van enkele simpele Tips & Tricks, halen we alvast voor jou een beetje stress weg… Bepaal nu, begin december het thema en de sfeer van je feest !
Sommige feesten hebben sfeer, andere niet. Maar wat is sfeer en hoe krijg je het op je feest?

Eindejaarsactie 2018

Eindejaarsactie bij Delivino. We verloten 2 bonnen van 50 € , 2 bonnen van 100 € en 1 bon van 200 €
U ontvangt een deelnameformulier per aankoopschijf van 20 €
Trekking is voorzien begin januari 2019

Herfstdegustatie wijnen 2018

Kom heel wat nieuws proeven tijdens de herfstdegustatie op 3 en 17 november. Unieke wijnen om de wintermaanden lekker en gezellig door te komen, met warme wijnen met authentieke druivenrassen. We hebben alvast enkele leuke toppers uit Frankrijk, Griekenland , Portugal en Zuid-Afrika …

VERRASSINGSPAKKET DELIVINO

Met dit verrassingspakket brengen wij onze visie op wijn, ons verhaal. Deze wijnen zijn stuk voor stuk voor u uitgekozen, omwille van hun verhaal van de wijnboer, authenticiteit van de druivenrassen, en de verschillende wijndruiven, telkens typerend voor hun terroir.

I Muri , de ideale zomerwijn voor terras en barbeque

Vandaag stellen we 2 nieuwe zomerwijnen voor I MURI voor. Deze witte en rode wijn uit Puglia van Gruppo Farnese zijn 2 zomertoppers :
De witte wijn is een echte must voor je zomerse terras… met een blend van malvasia, chardonnay en vernaca, heeft deze wijn een aanhoudende fruitige geur met hints van rijp, geel fruit zoals perzik. In de mond een frisse , aangename wijn met toetsen van exotisch fruit zoals ananas en passievrucht die goed in balans is met een lange finish. Ideaal bij al uw voorgerechten, asperges met zalm, vissoep, zachte kazen en pasta’s met lichte sauzen
De rode versie is uiteraard gemaakt van Primitivo del Salento, Zijn dieprode kleur en geconfijte aroma’s verraden de warme afkomst van de wijn. In de mond proeven we een sappige, ronde wijn die mooi ondersteund wordt door een goede aciditeit en rijpe tannine. Past zeer goed bij gegrilde vlees en lamsgerechten, maar ook bij alle gerechten met zuidere groenten …

Share This