Geniet mee van onze heerlijke wijnen!

herfstdegustatie 19 oktober en 16 november 2019

Benieuwd naar onze herfsttoppers ? We kunnen alvast verklappen dat het gamma uitgebreid werd met leuke wijnen uit Italië, Frankrijk en Spanje. Ontdek en proef op onze degustatiedagen en breng je vrienden en familie gerust mee !!!

Lees meer

Ontdek onze make-over

Ontdek onze make over

We gaan de zomer tegemoet met tal van leuke nieuwe wijnen , met vooral nadruk op heerlijke rosé- en lekkere witte zomerwijnen .

Ontdek onze vernieuwde tastingroom, en boek alvast uw tafel voor een leuke wijnproeverij.

Lees meer

Yotam Ottolenghi is fan van Georgische wijn !!!

Ik werd heel gelukkig met zijn antwoord : Hij is vooral fan van natuurlijke wijnen, zonder veel complexiteit. Maar een aantal jaar geleden bezocht hij Georgië, en is sindsdien wild van de Georgische wijnen. Hij noemde gisteravond Georgië “ the craddle of our wine culture” , en beschreef heel mooi “ de orange wines” die op amfora’s ondergronds gevinifieerd worden. Rkatsiteli en Saperavi zijn ook voor hem geen onbekende druivenrassen meer.

Lees meer

Hoe maak je van je eindejaarsfeest een succes ?

Morgen zijn we weeral december… en ik hoor je al denken, daar gaan we weer … eindejaarsstress ….pffffff

Maar niet dit jaar…. Door het volgen van enkele simpele Tips & Tricks, halen we alvast voor jou een beetje stress weg… Bepaal nu, begin december het thema en de sfeer van je feest !
Sommige feesten hebben sfeer, andere niet. Maar wat is sfeer en hoe krijg je het op je feest?

Lees meer

I Muri , de ideale zomerwijn voor terras en barbeque

Vandaag stellen we 2 nieuwe zomerwijnen voor I MURI voor. Deze witte en rode wijn uit Puglia van Gruppo Farnese zijn 2 zomertoppers :
De witte wijn is een echte must voor je zomerse terras… met een blend van malvasia, chardonnay en vernaca, heeft deze wijn een aanhoudende fruitige geur met hints van rijp, geel fruit zoals perzik. In de mond een frisse , aangename wijn met toetsen van exotisch fruit zoals ananas en passievrucht die goed in balans is met een lange finish. Ideaal bij al uw voorgerechten, asperges met zalm, vissoep, zachte kazen en pasta’s met lichte sauzen
De rode versie is uiteraard gemaakt van Primitivo del Salento, Zijn dieprode kleur en geconfijte aroma’s verraden de warme afkomst van de wijn. In de mond proeven we een sappige, ronde wijn die mooi ondersteund wordt door een goede aciditeit en rijpe tannine. Past zeer goed bij gegrilde vlees en lamsgerechten, maar ook bij alle gerechten met zuidere groenten …

Lees meer

Lentedegustatie 2018 preview

Graag stellen wij onze nieuwe lentewijnen aan u voor op zaterdag 21 &; zaterdag 28 april 2018. Tijdens deze zaterdagen is er telkens een JEREBOAM AIX ROSE te winnen !!!

Lees meer

Eindejaarstrekking 2017 Delivino

Onze onschuldige hand trok de nummers van de eindejaarsactie 2017
Dit zijn de winnende nummers :
waardebons van 50 €: nummer 0034 en 2847
waardebon van 100 € : nummer 2660 en 0417
waardebon van 200 € : nummer 2900

Lees meer

Wild en wijn, een perfect huwelijk

Sinds de Middeleeuwen zien we wild en wijn als het perfecte huwelijk . Het was vooral de Franse adel die wild hoog op het menu plaatste. Daarom hebben we dit altijd aanzien als een ideaal “Frans huwelijk”, en dan nog het liefst met Franse Bourgogne wijnen. Echter, het hoeft niet altijd Bourgogne te zijn. Hier stellen wij je een paar verrassende alternatieven voor

Lees meer
Share This